skip to Main Content
  • Persoonlijk advies
  • Hulp bij ontwerp
  • Volledig maatwerk

Rapportomslag

Schoolmappen.com maakt schoolmappen, diplomamappen en rapportmappen van een hoge kwaliteit. De mappen die we samen met u ontwikkelen, op basis van uw wensen, zijn te gebruiken als portfolio, opbergmogelijkheid voor werkstukken en schoolwerk en als diploma-bewaarmap. Daarnaast zijn ze in te zetten als rapportomslagen. Door het gebruik van een nette omslag voor de schoolresultaten van de leerling, kan de leerling het geheel op een mooie manier presenteren aan ouders, familie en vrienden.

Persoonlijk advies

Ons team van specialisten denkt graag met u mee. Bel of mail ons.

Volledig maatwerk

Speciale wensen m.b.t. aantallen, formaat, materiaal of opdruk? Geen probleem.

Hulp bij ontwerp

U kunt uw eigen ontwerp aanleveren, maar wij kunnen daarin ook een rol spelen.

Varianten en materialen

  • Standaard ontwerp met eigen logo: Schoolmappen.com biedt u maar liefst 9 leuke standaardontwerpen voor uw rapportmap. U kunt kiezen uit semi-transparant of wit polypropyleen (kunststof). Het formaat is A4. De map wordt uitgevoerd met 1 of 2 snelhechters en is uiteraard, indien gewenst, te personaliseren met uw eigen schoollogo en adres.
  • Het omslag rapport kunnen we ook uitvoeren in duurzaam en degelijk polypropyleen (PP) – transparant mat of wit, maar ook in karton. De buitenzijde kunnen we fullcolour voor u bedrukken in uw eigen huisstijl. U kunt het design zelf aanleveren, maar we kunnen natuurlijk ook creatief met u meedenken.
  • Ook een duurzame ringband is in te zetten als rapportomslag. Een ringband biedt lekker veel ruimte voor het opbergen van het rapport en persoonlijke werkjes van de leerling! U heeft keuze uit verschillende mechanieken (2-ring, 4-rings etc.) en verschillende vulhoogtes. Denk ook eens aan extra’s , zoals bijv. een gelast rugvenster, waarin het naamkaartje van de leerling te plaatsen is.

Trots op omslag rapport

Bij mooie resultaten hoort ook een mooi omslag rapport! De leerling is trots op zijn of haar resultaten en zal de map makkelijk mee moeten kunnen nemen om de cijferlijst aan anderen te laten zien. De omslag moet vanzelfsprekend passen bij de uitstraling van de school, u wilt er als onderwijsinstelling natuurlijk ook graag professioneel mee voor de dag komen. Vandaar de keuze uit diverse varianten en materialen, waardoor u zelf kunt bepalen welke uitstraling het beste past bij uw school. De map moet ook netjes blijven, zonder vouwtjes of scheuren. Deze wordt per slot van rekening meerdere jaren gebruikt. Voor u, als school, is de rapportomslag natuurlijk ook uw visitekaartje, voorzien van het logo van de school. Daar is Schoolmappen.com zich van bewust. Schakel ons dus in wanneer u op zoek bent naar kwaliteit, onze deskundige medewerkers staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen!

Neem contact op

Back To Top