skip to Main Content
  • Persoonlijk advies
  • Hulp bij ontwerp
  • Volledig maatwerk

Multomappen: de budgetoplossing

We zijn ons ervan bewust dat de schoolbudgetten vaak onder druk staan, vandaar dat we een budgetoplossing bieden voor schoolmappen, rapportmappen en portfoliomappen. We bieden witte multomappen of, zoals wij ze noemen, Ecobinders als uitkomst. Deze mappen worden door onszelf (in Goirle) geproduceerd en zijn van hoge kwaliteit. Het is daarnaast mooi meegenomen dat deze multomappen een milieubewuste keuze zijn.

Persoonlijk advies

Ons team van specialisten denkt graag met u mee. Bel of mail ons.

Budget

Onze webshop biedt leuke ontwerpen voor rapportmappen en stevige witte multomappen. Scherp geprijsd.

Razendsnel uit voorraad geleverd

Onze witte standaard multomappen leveren we binnen 2 werkdagen.

Personaliseren

FSC®-gecertificeerde Ecobinders of witte multomappen zijn op de voor- en rugzijde voorzien van een transparante insteek. Hierdoor zijn de mappen makkelijk te personaliseren met eigen drukwerk van uw school. U kunt bijvoorbeeld de lange rugzijde gebruiken voor uw logo en daarbij ruimte open laten voor een extra tekst. De voorzijde kunt u gebruiken voor het logo van de school in combinatie met uw huisstijl en een vrije ruimte voor de naam en groep van de leerling.

Webshop

Bent u op zoek naar een budgetoplossing of een simpele map? Dan kunt u eenvoudig de witte multomappen, door ons Ecobinders genoemd, bestellen via onze webshop. U kunt zowel vooraf als achteraf, op rekening, betalen. Binnen enkele dagen heeft u uw bestelling binnen. De levertijd bedraagt 2 werkdagen. Kiest u toch liever voor onze maatwerk optie? Dan horen we graag wat uw wensen zijn met betrekking tot de schoolmappen, rapportmappen of diplomamappen.

Online bestellen

Diverse formaten

De witte multomappen zijn verkrijgbaar in 8 handige formaten. Afhankelijk van de inhoud kiest u dus eenvoudig een bijpassende capaciteit. Dit hangt natuurlijk samen met voor welk doel en welke vakken de multomappen gebruikt zullen gaan worden. Het is dus praktisch als u dit van tevoren in kaart heeft gebracht. De milieubewuste Ecobinders of multomappen hebben de volgende kenmerken:

  • Geschikt voor een A4 inhoud, inclusief tabbladen
  • De mappen beschikken over een 4-rings D mechaniek
  • De kern is 1,9 mm milieubewust grijsbord
  • De voorzijde en de rugzijde van de witte multomappen zijn voorzien van een transparante insteek
  • De mappen zijn verkrijgbaar per 10 stuks
  • Uit voorraad leverbaar!

Neem contact op

Back To Top