skip to Main Content
  • Persoonlijk advies
  • Hulp bij ontwerp
  • Volledig maatwerk

Over ons

De webshop Schoolmappen.com is onderdeel van Venttri (voorheen Maxximap), al meer dan 25 jaar specialist op het gebied van presentatieproducten. In Goirle, onze vestigingslocatie, hebben we alles onder één dak: van creatieve productontwikkeling tot productie en logistieke service.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Schoolmappen.com by Venttri (voorheen Maxximap) biedt u schoolmappen, van hoge kwaliteit en tegen een aantrekkelijke prijs. Dat doen we uiteraard met de nodige persoonlijke aandacht. Onze ervaren medewerkers zorgen ervoor dat u kunt beschikken over onderscheidende producten met een hoog afwerkingsniveau.

Als u iemand persoonlijk wilt spreken over bijvoorbeeld een lopende order, dan kunt u natuurlijk altijd telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)13 530 80 50. Ook dat is de service van Schoolmappen.com.

Bedrijfsinformatie

Einsteinstraat 5
5051 DR Goirle

Tel. +31 (0)13 530 80 50
Email: info@venttri.nl

KvK Tilburg: 18035499
BTW nummer: 800675186B01
Bankgegevens: IBAN-NL93RABO0162441274 BIC- RABONL2U

Hoog kwaliteitsniveau en meer

Een overzicht van de voordelen van Schoolmappen.com:

  • Een leuk aanbod van standaard rapportmappen. Het creatieve denkwerk hebben wij al voor u gedaan. U heeft de keuze uit 9 speelse ontwerpen die ook uitgevoerd kunnen worden met het logo van uw school. En wilt u meteen showtassen bijbestellen? Ook dat kan.
  • Een aantrekkelijk geprijsd aanbod van witte multomappen, door onszelf geproduceerd en uit voorraad leverbaar. Bestelling is mogelijk vanaf een oplage van 10 stuks. U heeft de mappen binnen 2 werkdagen in huis.
  • We leveren ook maatwerk voor rapportmappen, portfoliomappen en diplomamappen. U kunt kiezen uit diverse materialen en diverse extra’s.
  • Bij ons staat persoonlijke service en contact hoog in het vaandel. Heeft u een vraag over de voordelen van Schoolmappen.com? Onze medewerkers staan u graag persoonlijk te woord via +31 (0)13 530 80 50 of u stuurt een e-mail naar info@venttri.nl.
  • Schoolmappen.com is onderdeel van Venttri (voorheen Maxximap). Onze onderneming is al meer dan 25 jaar maker van presentatieproducten. Wij hebben onze eigen productielocatie in Goirle.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag!

Neem contact op
Back To Top