skip to Main Content
  • Persoonlijk advies
  • Hulp bij ontwerp
  • Volledig maatwerk

Diplomamap: hét visitekaartje

Eindelijk: het diploma op zak! Leerling blij, school tevreden! De energie die u de afgelopen jaren in de begeleiding van de leerling heeft gestoken, heeft resultaat opgeleverd. Dat wil je natuurlijk netjes aan de buitenwereld presenteren. Een duurzame diplomamap van Schoolmappen.com is daarvoor een fantastisch middel. Deze map wordt levenslang bewaard en gedurende de loopbaan van de leerling aan diverse partijen getoond. Als school kunt u daar zeker uw voordeel mee doen, het is per slot van rekening ook uw visitekaartje!

Diplomamap met eigen opdruk

De diplomamappen worden op maat gemaakt met een eigen opdruk. U heeft keuze uit legio materialen en formaten.
Deze kunt u niet bestellen via de webshop. Neem daarvoor altijd contact met ons op.

Bestel op maat

Persoonlijk advies

Ons team van specialisten denkt graag met u mee. Bel of mail ons.

Volledig maatwerk

Speciale wensen m.b.t. aantallen, formaat, materiaal of opdruk? Geen probleem.

Hulp bij ontwerp

U kunt uw eigen ontwerp aanleveren, maar wij kunnen daarin ook een rol spelen.

Een diplomamap in uw eigen huisstijl

Een diplomamap van Schoolmappen.com gaat levenslang mee. Voor de school is de uitstraling zeker van belang. Laat op de map het eigen logo en uw huisstijl naar voren komen en maak direct een goede indruk. En als er straks iets is wat telt bij een sollicitatie dan is het wel…juist! Het is mooi om daaraan als school bij te kunnen dragen en het kan een positief effect hebben op uw goede reputatie. Er zijn legio mogelijkheden om de map te personaliseren voor uw school of onderwijsinstelling. We denken graag met u mee, geven advies, want we leveren maatwerk.

Verschillende uitvoeringen

We kunnen de diplomamap op verschillende manieren uitvoeren. Er zijn bijvoorbeeld diverse mogelijkheden voor het opbergen van losse documenten. Vaak wordt er gebruik gemaakt van een PVC-map met ingelaste insteekhoezen voor meerdere diploma’s of de kopieën daarvan. Denk echter ook eens aan:

  • Ringband met een 2- of 4-rings mechaniek
  • Ingelaste driehoek of verticale insteek
  • Insteekvak van sulfaatkarton

Neem contact op

Materiaalsoorten

Kies uit diverse materialen die ieder een eigen uitstraling hebben:

PVC
Een stevig en duurzaam materiaal wat toch volledig recyclebaar is. In vele kleuren leverbaar. Een diplomamap in PVC kan uitgevoerd worden met ingelaste, transparante showtassen. De map is te personaliseren met bijvoorbeeld het schoollogo in zeefdruk op de map of onder een laag transparante folie meegelast drukwerk.

Karton omplakt met drukwerk
Een extra luxe uitstraling door gebruik van stevig karton waardoor u een duurzame diplomamap in handen hebt. Het drukwerk kan verfraaid worden met laminaat – een transparant plastic afwerklaagje – met een glanzende, matte of linnen structuur. Op dit materiaal kunnen we zelfs bijvoorbeeld nog een foliedruk toepassen met mat zilverfolie.

Kunststof polypropyleen (PP)
Modern van uitstraling en heel praktisch. Dit kunststof is recyclebaar en kan goed tegen een stootje. Een vlek hier of daar is gemakkelijk te verwijderen met een nat doekje. Polypropyleen in een semi-transparante uitvoering is het populairst. Deze kan voorzien worden van een leuke full colour opdruk.

Back To Top