skip to Main Content
  • Persoonlijk advies
  • Hulp bij ontwerp
  • Volledig maatwerk

Rapportmap: voor mooie resultaten

De tijd van rapporten is altijd een spannend moment voor de leerlingen. De resultaten en prestaties van het afgelopen leerblok zijn verzameld en bij elkaar gevoegd. Tijdens de rapportvergadering op school, zal de map van de leerling erbij genomen worden om de cijfers te bespreken. Vervolgens gaat het rapport mee naar huis en mag de leerling de resultaten trots aan iedereen laten zien. Ouders, familie, vrienden, het rapport zal van hand tot hand gaan. Dan is het toch belangrijk dat u als school goed voor de dag komt? Wij zorgen ervoor dat uw rapportmap hét perfecte visitekaartje voor uw school is!

Standaard rapportmap of met eigen opdruk

In de webshop verkopen we rapportmappen met een standaard opdruk.
Wilt u een eigen opdruk, keuze uit materialen en formaten? Neem dan even contact met ons op.

Bestel op maat

Standaard rapportmap bestellen

Persoonlijk advies

Ons team van specialisten denkt graag met u mee. Bel of mail ons.

Volledig maatwerk

Speciale wensen m.b.t. aantallen, formaat, materiaal of opdruk? Geen probleem.

Hulp bij ontwerp

U kunt uw eigen ontwerp aanleveren, maar wij kunnen daarin ook een rol spelen.

Standaard en maatwerk

Bij Schoolmappen.com kunt u kiezen uit leuke standaard rapportmappen of u kiest voor maatwerk. Een rapportmap in de huisstijl van de school, in een bijzonder formaat of materiaal? Het kan allemaal! Een kartonnen ringband met een 4-rings mechaniek met bijpassende tabbladen of een trendy rapportmap in kunststof met een naamkaarthoesje? Geen probleem voor Schoolmappen.com!

Rapportmap

Wij maken rapportmappen voor uw school op maat maar denk ook eens aan de bijbehorende items, zoals:

  • Rugvenster voor het naamkaartje van de leerling
  • Bijhorende tabbladen
  • Ingelaste insteekhoezen

Heeft u nog vragen over ons complete aanbod voor scholen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Neem contact op

Uit welke materialen kunt u kiezen?

We bieden de rapportmap aan in verschillende materialen. Hieronder een opsomming van de drie keuzes die wij aanbieden:

PVC
Een stevig en duurzaam materiaal wat toch volledig recyclebaar is. In vele kleuren leverbaar. Een rapportmap in Pvc kan uitgevoerd worden met ingelaste, transparante showtassen. Deze is te personaliseren met bijvoorbeeld het schoollogo in zeefdruk op de map of onder een laag transparante folie meegelast drukwerk.

Karton omplakt met drukwerk
Een extra luxe uitstraling door gebruik van stevig karton waardoor u een duurzame rapportmap in handen heeft. Het drukwerk kan verfraaid worden met laminaat – een transparant plastic afwerklaagje – met een glanzende, matte of linnen structuur. Op dit materiaal kunnen we zelfs bijvoorbeeld nog een foliedruk toepassen met mat zilverfolie.

Kunststof polypropyleen (PP)
Modern van uitstraling en heel praktisch. Dit kunststof is recyclebaar en kan goed tegen een stootje. Een vlek hier of daar is gemakkelijk te verwijderen met een nat doekje. Polypropyleen in een semi-transparante uitvoering is het populairst. Deze kan voorzien worden van een leuke full colour opdruk.

Back To Top