skip to Main Content
  • Persoonlijk advies
  • Hulp bij ontwerp
  • Volledig maatwerk

Portfoliomap: verzamelwerk

Door middel van een portfoliomap krijgen kinderen, leerkrachten en ouders inzicht in het leer- en ontwikkelingsproces van een leerling. De portfoliomappen kunnen uit verschillende documenten bestaan, zoals een “Dit ben ik” formulier, de voortgangsverslagen van de leerkracht en printjes van ontwikkelingsgrafieken. Uiteraard biedt deze opbergmogelijkheid ook ruimte voor tekeningen, foto’s en werkstukken van de leerling. Al deze materialen samen laten zien hoe een kind zich door de tijd heen ontwikkelt.

Portfoliomap met eigen opdruk

De portfoliomappen worden op maat gemaakt met een eigen opdruk. U heeft keuze uit legio materialen en formaten.
Deze kunt u niet bestellen via de webshop. Neem daarvoor altijd contact met ons op.

Bestel op maat

Persoonlijk advies

Ons team van specialisten denkt graag met u mee. Bel of mail ons.

Volledig maatwerk

Speciale wensen m.b.t. aantallen, formaat, materiaal of opdruk? Geen probleem.

Hulp bij ontwerp

U kunt uw eigen ontwerp aanleveren, maar wij kunnen daarin ook een rol spelen.

Sterk en praktisch

Omdat er in de portfoliomap veel opgeborgen moet worden (soms wordt deze zelfs van groep 1 t/m 8 doorlopend gebruikt) heeft deze map een bredere rug en een hoge opbergcapaciteit met een solide mechaniek. Vaak wordt er door scholen gekozen voor het kunststofmateriaal polypropyleen (PP), omdat dat echt tegen een stootje kan.

PVC
Een stevig en duurzaam materiaal wat toch volledig recyclebaar is. In vele kleuren leverbaar. Een map in PVC kan uitgevoerd worden met ingelaste, transparante showtassen. De map is te personaliseren met bijvoorbeeld het schoollogo in zeefdruk op de map of onder een laag transparante folie meegelast drukwerk.

Karton omplakt met drukwerk
Een extra luxe uitstraling door gebruik van stevig karton waardoor u een duurzame portfoliomap in handen hebt. Het drukwerk kan verfraaid worden met laminaat – een transparant plastic afwerklaagje – met een glanzende, matte of linnen structuur. Op dit materiaal kunnen we zelfs bijvoorbeeld nog een foliedruk toepassen met mat zilverfolie.

Kunststof polypropyleen (PP)
Modern van uitstraling en heel praktisch. Dit kunststof is recyclebaar en kan goed tegen een stootje. Een vlek hier of daar is gemakkelijk te verwijderen met een nat doekje. Polypropyleen in een semi-transparante uitvoering is het populairst. Deze kan voorzien worden van een leuke full colour opdruk.

Een portfoliomap om trots op te zijn

Doordat de leerling ook zelf verantwoordelijk is voor de inhoud, draagt het ook bij aan een stukje verantwoordelijkheidsgevoel. Het resultaat is een fantastisch verzamelwerk waarop de leerling echt trots kan zijn.

Bijbehorende materialen voor portfoliomappen

Wij maken de mappen voor uw school indien gewenst helemaal op maat. Denk bijvoorbeeld ook eens aan:

  • Rugvenster voor het naamkaartje van de leerling
  • Tabbladen in dezelfde stijl als de map
  • Ingelaste insteekhoezen

Op die manier kan de map nog verder gepersonaliseerd worden. Een leuke bijkomstigheid! Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Schoolmappen.com uw school kan bieden? Klik op de onderstaande contactbutton voor onze gegevens, we vernemen graag van u!

Neem contact op

Back To Top