skip to Main Content
  • Persoonlijk advies
  • Hulp bij ontwerp
  • Volledig maatwerk

Klantenservice

Klant staat centraal

We hebben service aan onze klanten hoog in het vaandel staan en hebben alles nog even voor u op een rijtje gezet:

  • Als u in onze Webshop kiest voor de witte multomappen, dan bedraagt de levertijd 2 werkdagen. Kiest u voor rapportmappen, dan gaan we, na goedkeuring van de eventuele proef, snel voor u aan de slag. De levertijd van de rapportmappen bedraagt 10 werkdagen. Voor de verWerkmappen hanteren we een levertermijn van max. 5 werkdagen. M.u.v. de multomappen (of Ecobinders) staan er bij ons geen producten op voorraad. Voor hogere oplages adviseren we u om contact met ons op te nemen, we doen u graag een maatwerk prijsvoorstel.
  • Persoonlijke service & contact. U wilt een bestelling plaatsen via onze Webshop. Mocht dit, om welke reden dan ook, niet lukken: laat het ons weten. Onze medewerkers staan u op werkdagen graag persoonlijk te woord via +31 (0)13 530 80 50 of info@venttri.nl.
  • Ook voor schoolmappen op maat kunt u terecht bij Venttri. Alles conform uw wensen en huisstijl, in de meest uiteenlopende materialen en bedrukkingen.

Venttri

De webshop Schoolmappen.com is onderdeel van Venttri. Venttri is al meer dan 25 jaar specialist op het gebied van presentatieproducten waaronder diplomamappen, rapportmappen en portfoliomappen. Wij zijn gevestigd in Goirle. Op deze locatie hebben we alles onder één dak, van creatieve productontwikkeling tot productie, van logistieke service tot klantenservice.

Vakmanschap

Onze diploma-, portfolio- en rapportmappen worden gemaakt door vakmensen die de kunst van het ambacht verstaan. Hierdoor kunnen wij aan de scholen en onderwijsinstellingen producten van hoge kwaliteit leveren. Dit doen we tegen een aantrekkelijke prijs en uiteraard met de nodige persoonlijke aandacht. Onze ervaren medewerkers zorgen ervoor dat u kunt beschikken over onderscheidende producten met een hoog afwerkingsniveau.

Deskundige klantenservice

Mocht er onverhoopt toch iets niet naar wens zijn, dan staan onze medewerkers van de klantenservice voor u klaar. Lukt het niet met het invullen van het bestelformulier? Heeft u extra wensen en vraagt u zich af wat de mogelijkheden zijn? Overleg dan eerst met onze klantenservice, zij weten u alles te vertellen, ze staan u op werkdagen graag te woord.

Neem telefonisch contact op via +31 (0)13 530 80 50 of stuur een e-mail naar info@venttri.nl.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag!

Neem contact op
Back To Top