skip to Main Content
  • Persoonlijk advies
  • Hulp bij ontwerp
  • Volledig maatwerk

Mappen voor school

Schoolmappen.com van Venttri ontwikkelt en produceert diplomamappen, portfoliomappen en rapportmappen op maat. Dat doen we voor scholen, onderwijsinstellingen en kinderopvang. Onze mappen voor school maken we van duurzaam materiaal. De standaard versies zijn verkrijgbaar tegen een aantrekkelijke prijs.

Overzichtelijk

Om het werk in de map netjes op te bergen, kunnen we vanzelfsprekend ook bijhorende tabbladen (in dezelfde stijl) of insteekhoezen leveren. D.m.v. tabbladen kan een multomap (of Ecobinder) een stuk overzichtelijker gemaakt worden; zo worden de verschillende schoolvakken, werkstukken of verslagen makkelijk van elkaar gescheiden. Dit maakt het tot een net geheel dat voor uw school, de leraren en de leerlingen heel prettig werkt.

Persoonlijk advies

Ons team van specialisten denkt graag met u mee. Bel of mail ons.

Volledig maatwerk

Speciale wensen m.b.t. aantallen, formaat, materiaal of opdruk? Geen probleem.

Hulp bij ontwerp

U kunt uw eigen ontwerp aanleveren, maar wij kunnen daarin ook een rol spelen.

Multomappen: degelijke standaard ringbanden

De multomappen voor school die door Schoolmappen.com worden aangeboden dragen het VenttriGreen-label. De map gemaakt is van duurzaam materiaal in combinatie van milieuvriendelijk productieproces. Onze standaard witte multomappen of Ecobinders zijn geschikt voor een A4 inhoud en hebben 4 ringen met een D-vorm mechaniek. Op scholen en onderwijsinstellingen wordt er veel gebruik gemaakt van multomappen, die op verschillende manieren kunnen worden ingezet. Deze mappen voor school zijn op de voor- en rugzijde voorzien van een transparante insteek. De mappen zijn op die manier te personaliseren met uw eigen drukwerk. Ook als het gaat over standaard: we leveren schoolmappen waarmee uw scholen en de leerlingen gezien mogen worden!

Neem contact op

Mappen school

Voor leerlingen en leerkrachten biedt het gebruik van mappen voor school diverse voordelen in vergelijking met het gebruik van schriften. De inhoud is makkelijk verwisselbaar, waardoor overbodige informatie eruit kan worden gehaald of indien er foutjes zijn gemaakt, de leerling eenvoudig een nieuw blad ervoor in de plaats kan plaatsen. Omdat wij mappen met verschillende vulhoogtes aanbieden kan de inhoud ook enorm variëren: van een klein stapeltje A4-tjes tot een map met een rug van 90 mm waarin uitgebreide werkstukken kunnen worden bewaard. Genoeg argumenten dus om binnen uw school over te stappen op onze praktische standaard schoolmappen. Mappen voor school kopen doet u eenvoudig bij Schoolmappen.com! Wij leveren de door u gekozen multomappen snel en netjes!

Back To Top