skip to Main Content
 • Persoonlijk advies
 • Hulp bij ontwerp
 • Volledig maatwerk

verWerkmappen

De Coronatijd: we zitten in een bijzondere tijd die soms lastig is om mee te dealen. Juist voor kinderen is het belangrijk om hieraan uiting te geven. Het is fijn voor ze om een tekening of knutselwerk te maken, of een verhaal te schrijven – en alles te bewaren in één map. Daarnaast kunnen kinderen de verWerkmap als verzamelmap gebruiken voor de werkbladen die ze hebben gemaakt in de thuiswerkperiode, of als huiswerkmap in de periode na 11 mei.

verWerkmap: tastbare herinnering

Alle corona-gerelateerde werkjes en werkbladen van de thuiswerkperiode kunnen verzameld worden in de blanco verWerkmap waarop getekend en geknutseld kan worden!

Persoonlijk advies

Ons team van specialisten denkt graag met u mee. Bel of mail ons.

Budget

Onze webshop biedt leuke ontwerpen voor rapportmappen en stevige witte multomappen. Scherp geprijsd.

Razendsnel uit voorraad geleverd

Levertijd verWerkmappen: max. 5 werkdagen.

verWerkmap: tastbare herinnering

De corona-tijd is voor kinderen een turbulente tijd waarin vervelende, maar ook leuke en bijzondere dingen gebeuren of gebeurd zijn. Hoe is het om les te krijgen van je ouders en lekker veel aandacht van ze te krijgen? Hoe is het om niet met je vriendjes te kunnen spelen? Niet op bezoek kunnen bij opa en oma: wat doet dat met je?

Het gesprek hierover voeren met kinderen is soms best lastig, omdat ze niet altijd de woorden voor hun gevoelens kunnen vinden. Een creatieve uiting als een tekening of een werkstukje kan dan zeker helpen bij de verwerking van alles wat ze meemaken.

 

Verzamelmap in corona-tijd

Alle corona-gerelateerde werkjes en werkbladen van de thuiswerkperiode kunnen verzameld worden in de blanco verWerkmap. De buitenkant van de map is niet gelamineerd, maar omplakt met wit tekenpapier. Er kan dus op geschreven, gekleurd en geplakt worden. Het versieren van de buitenkant van de map is al een mooie eerste stap naar een speciale map met bijzondere herinneringen, die een kind misschien wel zijn/haar leven lang zal bewaren. Voor de leerkracht (of ouder/verzorger) is de map een goede aanleiding om het gesprek aan te gaan met de leerling.

Online bestellen

Stevige map, geschikt voor tekenen/kleuren/knutselen

De witte blanco verWerkmap is in 1 formaat verkrijgbaar, met een 2-rings D-mechaniek. De map in het kort:

 • Omplakt met tekenpapier, niet gelamineerd. Leerlingen kunnen er dus op tekenen, kleuren, knutselen.
 • 2-rings D-mechaniek
 • Rughoogte: 29 mm. – Vulhoogte: 15 mm.
 • Geschikt voor een A4 inhoud
 • Kleur: wit – blanco, zonder opdruk
 • De kern is van 2,1 mm FSC® grijsbord
 • Per 50 stuks te bestellen. Meer dan 200 stuks nodig? Neem dan contact met ons op, we maken een speciale prijs voor u.
 • Te bestellen met tabbladen en insteekhoezen

Leerkracht Inge Dorssers van Basisschool De Krullevaar uit Sevenum : ”De map biedt een aanknopingspunt om met de kinderen terug te blikken. Voor ons als leerkracht een waardevolle toevoeging om te zien hoe de kinderen deze thuiswerkperiode ervaren hebben. Immers, een tekening zegt vaak meer dan woorden.”

Neem contact op

Back To Top